Din hjälp till bättre hörsel

Hörapparater, formgjutna hörselskydd och hörseltekniska hjälpmedel i Östersund, Örnsköldsvik & Boden

Bli en del av samtalet igen

Är det svårt att följa med i samtalet när familjen har trevligt runt middagsbordet? Är möten på jobbet svåra att höra i?

Hörjämt vill att alla ska kunna vara en del i samtalet i livets alla delar. Hos oss får du professionell hjälp med råd kring vilka hörapparater och andra produkter som passar just dig. Vi vill öka livskvalitén för personer med nedsatt hörsel genom att erbjuda den senaste hörapparatstekniken anpassad för hörselnedsättning, behov och livsstil.

Hörselprov och hörapparater

För hörselprov och hörapparater finns våra kontor centralt i Östersund och i Gullänge i Örnsköldsvik.

Vid arbetsplatsanpassningar åker Hörjämt dit där du befinner dig för att du ska få en kontroll av förutsättningarna på din arbetsplats.

Hörjämt är Roger Certified Partner, en kvalitetstämpel från världens största tillverkare av hörseltekniska hjälpmedel för arbetsliv. Det är en garant för att du ska vara säker på att du får en högkvalitativ rehabilitering för din arbetsvardag

Hörjämt, din väg till bättre hörsel.

Arbetshjälpmedel

Hörjämt är speciellt kunniga på hörseltekniska hjälpmedel för arbetslivet. Är du ofta trött efter jobbet? Har du svårt att höra vid era möten? Är det svårt att hänga med i fikarummet?

Hörapparater underlättar, men i många situationer i arbetsvardagen räcker de inte till. Hörjämt provar ut trådlösa mikrofoner och mottagare som hjälper personer att lättare vara delaktiga på jobbet trots nedsatt hörsel.

Hörapparater

Hörjämt är specialister på den absolut senaste hörapparatstekniken. Som leverantörsoberoende kan vi välja de bästa hörapparaterna för just dig.

En hörapparat anpassade efter ditt liv och din hörsel ger dig de bästa förutsättningarna för att höra din vardag.

Hörseltest online

Gör ett webbaserat hörseltest, direkt på vår webbsida. Det enda du behöver är ett par hörlurar.

Boka tid

Här kan du boka tid på din närmaste ort. Vi tar bara emot förbokade besök.

Östersund

Rådhusgatan 46

Örnsköldsvik

Centrumvägen 5 E

Nyheter

Nu blir vi fler!

Ny medarbetare och vi kommer bli vassare digitalt! Vi är otroligt glada att kunna meddela att vi blir fler, även om det blir på avstånd.

Läs mer »