Skip to main content

Formgjutna hörselskydd

Var rädd om hörseln, den kommer inte tillbaka!

Hörjämt erbjuder formgjutna hörselskydd för musik, jakt, industri samt ett flertal ytterligare användningsområden.

Hörselskydd finns som både passiva och aktiva. Alla hörselskydd tillverkas utifrån en exakt avgjutning av din hörselgång vilket gör att passformen blir perfekt.

Passiva

Passiva hörselskydd är tillverkade i mjuk silikon för att säkerställa att de blir så bekväma att du kan bära dom utan att de skaver. På våra passiva hörselskydd är filtren utbytbara så att du kan välja en dämpning som passar den ljudmiljö du befinner dig i. Passiva hörselskydd kan användas för att skydda vid musik samt i andra ljudmiljöer med skadligt buller. Hörselskydden kan kompletteras med hörlurar, mobilheadset för utökat användningsområde. Hörjämt använder www.safeear.se samt www.bellman.com som leverantörer av sina passiva hörselskydd.

 

Aktiva

Aktiva hörselskydd innehåller elektronik som dels dämpar ljud vid skadliga nivåer men även förstärker svaga ljud så du får enklare att höra. Aktiva hörselskydd kan användas för att skydda vid jakt, industri och annat skadligt buller.Dessa kan kompletteras med ytterligare hjälpmedel för att höra jaktradio, mobiltelefon m.m direkt i hörselskydden. Hörjämt använder www.safeear.se samt www.eartech.se som leverantör av aktiva hörselskydd.