Skip to main content
Hörjämt

Nu blir vi fler!

By april 9, 2022No Comments

Ny medarbetare och vi kommer bli vassare digitalt! Vi är otroligt glada att kunna meddela att vi blir fler, även om det blir på avstånd.

Nevenka Rojas har jobbat som Leg. Audionom sedan 2006 och har under sin karriär jobbat inom både regiondriven och privat hörselvård. Hon har tidigare också jobbat som produktspecialist hos en hörapparatstillverkare. Genom dessa erfarenheter har hon skaffat sig en gedigen erfarenhet som audionom.

Nevenka är bosatt och verkar i Västerås. Hon kommer mestadels ta hand om utredningar och administration för yrkesverksamma som behöver ytterligare hjälp med hörseltekniska hjälpmedel på arbetet. Viss utredning kan med fördel skötas digitalt för att spara både tid och miljö. Nevenka kommer vara ansvarig för Hörjämts digitala del inom arbetsplatsanpassningar.

Nevenka kommer också kunna hjälpa till med fjärrsupport för de personer som genomgått en hörselrehabilitering hos Hörjämt. Om man bara behöver justera ljudet på hörapparaterna kan man i de flesta fall fjärrstyra det via en app i mobilen. Nevenka kommer digitalt kunna hjälpa de som har långt till någon av Hörjämts mottagningar eller av annan anledning inte kan ta sig dit för justeringar eller rådgivning.

Ni kommer också kunna få telefonsamtal från Nevenka om ni hört av er till vår växel och önskar kontakt.

Vi är oerhört glada att Nevenka väljer att komma in som en del i Hörjämt och ser fram emot att utveckla våra digitala erbjudanden tillsammans.