Skip to main content
Hörjämt

Skräddarsydda lösningar för din hörsel – Åre, Härjedalen, Bräcke, Berg, Strömsund & Kramfors

By juni 23, 2016september 23rd, 2020No Comments

Välkommen till Hörjämt AB! Vi är ett företag specialiserade på lösningar för personer med nedsatt och skadad hörsel. För oss är det självklart att alla ska kunna delta i samtal och diskussioner, därför vill vi erbjuda en lösning som innehåller den senaste tekniken inom hörselapparatsindustrin. Med vår hjälp blir inte hörseln längre något bekymmer i vardagen. Dagens hörselapparater har den tekniken och hjälpmedel för att du återigen ska kunna bli en del av samtalet. I samband med att du besöker oss i Örnsköldsvik eller Östersund så gör vi en genomgående undersökning av din hörsel. Vi diskuterar också behov, livssituation och allmänt om ditt hörande. Slutligen tar vi fram en lösning som vi tror kommer passa dig perfekt. Med dagens teknik kan man enkelt ansluta sin hörselapparat till bilen, teven, telefonen och andra tekniska föremål. Skulle hörseln fortfarande vara ett besvär vid vissa tillfällen så finns det idag hjälpmedel som kompletterar hörselapparaten ytterligare.

Vi är även Roger Certified Partner, som är den största tillverkaren i världen av tekniska hörselhjälpmedel i arbetslivet. Med hjälp av deras produkter, kan vi erbjuda en lösning även för arbetslivet. Vi gör en utredning och analys för att se vilka hjälpmedel som kan passa dig på arbetet. Mer om våra lösningar för en komplett hörsel på jobbet kan du läsa här.

Vi finns med kontor både i Östersund och Örnsköldsvik. Vilket gör oss lättillgängliga för dig i bland annat Åre, Härjedalen, Bräcke, Kramfors, Berg, Strömsund. Med lång erfarenhet och stor kunskap inom branschen så är vi vägen till en bättre hörsel. Kontakta oss redan idag för att boka in ett besök! Har du några frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av dig till oss.

Låt oss hjälpa dig bli en del av samtalet igen!